Partner of ProMinent

De vraag naar een goed ontsmettingsproces in het zwembad is door de jaren heen gegroeid tot een zeer hoog niveau. Uw gasten verwachten deze hoge standaard die tevens leidt tot besparingen op energie en water. Dat levert een positieve bijdrage aan de kostenstructuur. Door deze ontwikkeling is de behoefte aan een toenemende waterkwaliteit een hoog punt op de agenda geworden. De aanwezigheid van ongewenste deeltjes in het water neemt toe en behandeltechnologieën worden steeds verfijnder om te voldoen aan de verhoogde eisen.

Milieuvriendelijke technologie

Om te voldoen aan de vereisten voor extra besparingen moet het desinfectieproces optimaal zijn. We hebben het chloride- en chloraatgehalte aanzienlijk kunnen verminderen zonder de efficiëntie van de machine zelf in gevaar te brengen. Toch is het zout- en elektriciteitsverbruik op het laagst mogelijke niveau. Desgewenst kan zelfs de pH-correctie door de elektrolyser worden uitgevoerd. Dit betekent geen bleekmiddel en zuur meer in je zwembad. Veilig, betrouwbaar, milieuvriendelijk en comfortabel.

CHLORINSITU® IIa small

CHLORINSITU® IIa small

De CHLORINSITU® IIa small is een open celelektrolyssysteem waarin de elektrochemische reactie plaatsvind in een stroom door de celkamer zodat het vers geproduceerde actieve chloor onmiddellijk reageert met het natriumhydroxide om natriumhypochloriet te vormen.

Specificaties
CHLORINSITU® III

CHLORINSITU® III

Heeft u natriumhypochloriet nodig met een hoge zuiverheid of lage chloride en lage chloraat? Het elektrolyssysteem CHLORINSITU® III is de oplossing. Het systeem kan gebruikt worden voor drink-, afval-, proces-, zwembadwater en in koeltoren.

Specificaties
CHLORINSITU® V

CHLORINSITU® V

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig? Dan is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V 1D of Multiple dosering de beste oplossing!

Specificaties
CHLORINSITU® V PLUS

CHLORINSITU® V PLUS

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig en moet u tegelijk in fluctuerende chloorconsumpties kunnen voorzien en peikbehoefte aankunnen? In dat geval is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V PLUS de beste oplossing.

Specificaties
Lilian® wateranalyse

Lilian® wateranalyse

Met de LILIAN meet uw makkelijk alle belangrijke parameters in uw zwembadwater. Door één druk op de knop wordt de meting gestart. Daarnaast is er een app die je bij de hand neemt, je door het meetproces begeleidt en vervolgens alles automatisch en digitaal documenteert.

Specificaties