Partner of ProMinent

De toename van de kwaliteit en de houdbaarheid van uw product zijn essentieel in de voedingsmiddelenindustrie. Als gevolg van de steeds hogere eisen die worden gesteld door klanten en toezichthoudende instanties is het belangrijk om de zuiverste producten te leveren. Bij een hogere kwaliteit past niet het gebruik van niet-productgerelateerde middelen. De andere kritische factor is de houdbaarheid. Zowel voor de producent, groothandel, detailhandelaar als consument is een verhoogde houdbaarheidstijd een groot en waardevol voordeel.

Wastechnologie voor fruit

Het beste desinfectievermogen en de beste samenstelling van het desinfectieproduct verzekeren u niet alleen van de beste kwaliteit van het eindproduct, maar bieden u ook de maximale levensduur van uw machinepark en veilige arbeidsomstandigheden. Zelfs in koud water is het product van VDH watertechnologie zeer efficiënt, waardoor het zeer geschikt is voor toepassingen voor groentes en fruit. Het is het ideale, sterke desinfectiemiddel dat u lage operationele kosten, hoge besparingen en productverbeteringen biedt.

DULCO®Lyse

DULCO®Lyse

Bent u actief in een brouwerij of in de voedsel en dranken industrie? Heeft u de zuiverste vorm van chloor nodig, ook wel ECA water genoemd, en de laagste mogelijke hoeveelheden chloride en chloraat? Dan is het elektrolyssysteem DULCO®Lyse de beste oplossing!

Specificaties