Partner of ProMinent

In de drankindustrie is de houdbaarheid een kritische factor voor zowel producent als consument. De producent, groothandel, detailhandelaar en consument waarderen een verlengde houdbaarheidstijd als een waardevol voordeel. In een veeleisende wereld waarin de productie, distributie en tijdige levering steeds belangrijker worden, biedt de verlengde houdbaarheid de nodige extra flexibiliteit.

Laagste chloorgebruik

Het verhogen van de kwaliteit van het product is ook waardevol. De belangrijkste waarden voor de industrie maken alleen de beste technologische oplossingen mogelijk. Daarom bieden wij u het laagste chloride niveau voor de beste levensduur van uw roestvrijstalen machines en het laagste chloraatniveau voor uw beste productkwaliteit. De zeer lange halfwaarde tijd staat garant voor een langdurig desinfectie vermogen. Desinfectie bij lage temperaturen zorgt voor grote besparingen doordat minder of zelfs geen verwarming nodig is. Het is daardoor mogelijk om de productkwaliteit te verhogen, de levensduur van de machine te verlengen en te besparen op productafval, omsteltijden, chemicaliëngebruik en verwarmingskosten.

DULCO®Lyse

DULCO®Lyse

Bent u actief in een brouwerij of in de voedsel en dranken industrie? Heeft u de zuiverste vorm van chloor nodig, ook wel ECA water genoemd, en de laagste mogelijke hoeveelheden chloride en chloraat? Dan is het elektrolyssysteem DULCO®Lyse de beste oplossing!

Specificaties