Partner of ProMinent

VDH Watertechnology is een bekende organisatie op het gebied van chloorelektrolyse. VDH Watertechnology is opgericht in 1978. We hebben ons ontwikkeld tot een modern bedrijf met eigen R&D-, design-, productie- en salesafdelingen en zijn gespecialiseerd in chloorelektrolyse. Dankzij onze brede ervaring zijn we er in geslaagd om een aantal branchespecifieke oplossingen op de markt te brengen. Naast de positie als Nederlandse marktleider op het gebied van zwembadwater desinfectie zijn wij voortdurend bezig onze horizon te verbreden naar nieuwe markten. 

ProMinent

Sinds 2008 maken we onderdeel uit van de . Dat stelt ons in de gelegenheid om onze service wereldwijd in bijna 100 landen aan te bieden en integrale oplossingen te ontwikkelen die we "plug and play" aan onze klanten aanbieden. Door onze eigen kennis, ervaring en focus met die van ProMinent te combineren kunnen we de toegevoegde waarde voor u vergroten en u de beste manier bieden voor de van desinfectie van uw proces. 

 

Daag ons uit; vertel ons uw desinfectie probleem dan zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor u de best mogelijke oplossing te ontwikkelen.  

Partners

Certificering

Certificering

De kenmerken van ons werk zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Alle branches die wij bedienen stellen hoge eisen. Het gaat daarbij niet alleen om de kwaliteit van de apparatuur. Juist ook de goede werking van de apparatuur is erg belangrijk. Daarom vormen de bedieningshandleiding en de onderhouds- of probleemoplossingshandleiding een belangrijk onderdeel van het totale pakket dat we bieden. Onze handleidingen zijn in veel talen beschikbaar.

Ontdek meer
Electrolysis Expertise Centrum

Electrolysis Expertise Centrum

VDH watertechnology is in 1978 opgericht en sindsdien zijn wij gedreven om de beste elektrolyse technologie op de markt te brengen. Het begon met het verzorgen van waterbehandeling op het hoogste serviceniveau voor het grootste deel van de markt van openbare zwembaden in Nederland.

Ontdek meer